Lamine Yamal Az Estopa Koncert Váratlan Hőse

Lamine Yamal Az Estopa Koncert Varatlan Hose
Getty Images

Lamine Yamal lett az Estopa koncert váratlan hőse. A spanyol rockegyüttes 25. évfordulóját ünnepli, és tegnap a Montjuïc stadionban lépett fel 60 000 rajongó előtt.

Lamine Yamal, minden nap jobban szeretlek, Lamine, Lamine, Lamine Yamal, minden nap jobban szeretlek” – énekelték a nézők az Olimpiai Stadionban. José Manuel és David Muñoz, az Estopa testvérpárja, improvizáltak, és a Gipsy Kings „Djobi Djoba” című dalából egy fülbemászó futballadaptációt hoztak létre.

Nem kétséges, hogy Lamine Yamal jelensége exponenciálisan nőni fog ezen a nyáron a fantasztikus teljesítményének köszönhetően az Európa-bajnokságon. A Barcelona támadója oroszlánrészt vállalt abban, hogy a spanyol válogatott bejutott a torna döntőjébe, amelyet vasárnap este 21:00 órakor rendeznek meg a berlini Olimpiai Stadionban.

Valószínű, hogy a koncert felvételei virálisan terjednek majd a közösségi médiában, és ha Spanyolország megnyeri a 2024-es Európa-bajnokságot, a „Lamine Yamal, cada dia te quiero más…” lesz a fő ének, amely a diadalt ünneplő rajongókat kíséri majd.

Forrás: twitter.com