Andrea Natali, a Barcelona Tehetséges Védője a Bayer Leverkusenbe Igazol

andreu natali leverkusen

Hivatalos Bejelentés

Gianluca Di Marzio korábbi beszámolója után ma a Bayer Leverkusen is megerősítette Natali érkezését. A klub bejelentette, hogy a fiatal védőt 2027. június 30-ig szerződtették. Simon Rolfes, a Bayer sportigazgatója elmondta: „Nagyon boldogok vagyunk, hogy Natali csatlakozik hozzánk. Hosszú távon minden szükséges kvalitással rendelkezik ahhoz, hogy kulcsfontosságú játékossá váljon a jövőnkben.”

Natali Karrierje

Andrea Natali szerződése lejárt a Barcelonával, és a fiatal tehetség úgy döntött, hogy Németországban folytatja karrierjét. A mindössze 16 éves játékos korábban az Español csapatát képviselte, ahova 2020-ban érkezett a milánói akadémiáról. A következő szezonban már a Barcelona ifjúsági csapatában játszott, ahol kiemelkedő teljesítményt nyújtott.

Natali a tavalyi 17 éven aluliak világbajnokságán is remekelt, ahol kiváló teljesítményével felhívta magára a figyelmet. Ez az átigazolás jelentős veszteség a Barcelona számára, hiszen egy olyan tehetséges játékos távozik, aki nagy jövő előtt állt a klub színeiben.

Jövőbeli Kilátások

A Bayer Leverkusen számára viszont nagy nyereség Natali megszerzése, hiszen egy rendkívül ígéretes fiatal tehetséggel bővült a csapatuk. A német klub bízik benne, hogy Natali hosszú távon meghatározó szerepet fog betölteni a csapatban, és jelentős sikereket érhet el.

Ez az átigazolás minden bizonnyal nagy figyelmet kelt majd a futballvilágban, és izgalommal várjuk, hogyan alakul Andrea Natali karrierje a Bayer Leverkusen színeiben.

  • forrás: fcb / bayer leverkusen
  • fotó: twitter/fcbarcelona.com