Kobbie Mainoo: A Manchester United Tehetsége A Barcelona Célkeresztjében

Kobbie Mainoo: A Manchester United Tehetsége Barcelona Célkeresztjében

A spanyol El Nacional portál néhány nappal ezelőtt arról számolt be, hogy Mainoo felkeltette Deco, a Barcelona sportigazgatójának figyelmét. A híresen abszurd átigazolási spekulációiról ismert portál szerint a Manchester United 8,5 millió fontos ajánlatot várhat a katalán klubtól, és az üzletbe Raphinha is be lenne vonva.

A belga újságíró, Sacha Tavolieri nemrég Twitter-bejegyzésben erősítette meg, hogy a Manchester United tudomást szerzett a Barcelona érdeklődéséről, és tárgyalásokat folytat Mainoo képviselőivel a szerződés meghosszabbításáról. Tavolieri információi nem kerülték el a Brit-szigeteki újságírók figyelmét sem. Az angol Mirror napilap idézte őt egy cikkében, és hangsúlyozta, hogy az Old Trafford-i csapat mindent megtesz annak érdekében, hogy megtartsa a tehetséges középpályást. Érdemes megjegyezni, hogy a 19 éves játékos 2027-ig érvényes szerződéssel rendelkezik a Vörös Ördögökkel.

A katalán Sport napilap ezután arról számolt be, hogy „Angliában azt írják”, hogy a Barça megpróbálja megszerezni a Manchester United gyöngyszemét. A cikk nem volt aláírva névvel, és konkrét forrást sem jelöltek meg, de feltételezhető, hogy a Mirror híreit vették át.

Mainoo ebben a szezonban 35 mérkőzésen lépett pályára az első csapatban, amelyeken 5 gólt szerzett és 3 gólpasszt adott. Rövid idő alatt a szurkolók egyik kedvencévé vált, és esetleges távozása az Old Traffordról nagy kihívást jelentene. Ha hozzávesszük a Barcelona bonyolult pénzügyi helyzetét, az átigazolás szinte lehetetlennek tűnik.

Az átigazolási időszak most kezdődik, és már most izgalmas fejleményeknek lehetünk tanúi. Kíváncsian várjuk, milyen újabb hírekkel állnak elő az El Nacional újságírói. Az biztos, hogy Kobbie Mainoo jövője továbbra is forró téma marad a futballvilágban.

Forrás sport.es
Fotó: twitter/fcbarcelona.com